Aranyérre aranyat ér!

Hogyan hat a Diozin?

Hogyan hat a diozmin, a RepaDolo hatóanyaga?

Az új RepaDolo filmtabletta belsőleg javítja az érfalak rugalmasságát ezzel is segítve az aranyeres panaszok tüneti kezelését. Hatóanyaga a diozmin, amely bizonyítottan gátolja a vénák kitágulását, növeli a hajszálerek ellenállóképességét, továbbá érfal-stabilizáló hatással is rendelkezik.

A diozmin növényi eredetű gyulladáscsökkentő antioxidáns, amely védi a mikrokeringést a gyulladásoktól és csökkenti a hajszálerek átjárhatóságát. A diozmin a flavonoidok családjába tartozik, amelyeket elsőként Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert fedezett fel 1936-ban a citrusfélék fehér héjában. A flavonoidok csökkentik a káros sejtfolyamatokat, értágító és gyulladásgátló hatással rendelkeznek, emellett antioxidáns hatásukról is ismertek. Legalább annyira nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, mint a vitaminok és az ásványi anyagok, hiszen komoly szerepet játszanak az immunrendszer optimális működésében.

Az új, vény nélkül kapható RepaDolo filmtabletta hatóanyaga a diozmin, ami gyorsan felszívódik a bélrendszerből. Alkalmazása hatékonyan csillapítja a kínzó aranyeres panaszokat. Szedése hozzájárul az érfalak rugalmasságához és gátolja a vérlemezkék összetapadását is.

Egészítse ki az aranyér kezelését a RepaDolo-val

A RepaDolo új megoldást kínál az aranyér kínzó, fájdalmas panaszainak hatékony csillapítására. A belső felszívódású filmtabletta jól kiegészítheti a Reparon végbélkenőcs és végbélkúp terápiás hatását.

Cikkeink

Mikor válasszunk belső megoldást?

Kezelje az aranyeres panaszokat kényelmesen! A RepaDolo alkalmazása egyszerű, hiszen étkezés közben egy pohár vízzel bevehető. A vény nélkül kapható filmtabletta belsőleg segít az aranyeres panaszok csillapításában, kiegészítve a már jól bevált helyileg ható kenőcsöket vagy kúpokat.

Tovább

Hogyan hat a diozmin, a RepaDolo hatóanyaga?

A RepaDolo fő hatóanyaga a diozmin, egy természetes eredetű, a flavonoidok családjába tartozó antioxidáns, amely segít az aranyeres panaszok tüneti kezelésében. Gyulladáscsökkentő hatása mellett hozzájárul az érfalak rugalmasságához is.

Tovább

Miben segít a RepaDolo?

Az új, szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta a szervezetben való gyors felszívódás után enyhíti a fájdalmas aranyeres panaszokat. Erősíti a vénák falát az aranyeres csomókban, növeli a hajszálerek ellenállóképességét és serkenti a vérkeringést.

Tovább
     Copyright © 2015–        www.egisvenynelkul.hu        Adatvédelmi irányelvek        egis.health
Egis Gyógyszergyár Zrt. OTC és Patikai Üzletág. | 1134 Budapest, Lehel utca 15. | Tel.: 803-2222
2019-07-09T15:08:03+02:00