Aranyérre aranyat ér!

Hogyan hat a Diozin?

Hogyan hat a diozmin, a RepaDolo hatóanyaga?

A RepaDolo filmtabletta belsőleg javítja az érfalak rugalmasságát ezzel is segítve az aranyeres panaszok tüneti kezelését. Hatóanyaga a növényi eredetű diozmin, mely a hajszálerekben megkönnyíti a vér áramlását.

A diozmin a flavonoidok családjába tartozik, amelyeket elsőként Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert fedezett fel 1936-ban a citrusfélék fehér héjában. A flavonoidok értágító, valamint gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásukról is ismertek.

A vény nélkül kapható RepaDolo filmtabletta, gyorsan felszívódik a bélrendszerből. Alkalmazása hatékonyan csillapítja a kínzó aranyeres panaszokat. Fogyasztása kúraszerűen javasolt. Szájon át bevehető, vagy akár egy fél pohár vízben feloldva könnyen lenyelhető. Amennyiben az aranyeres tünetek felerősödnek, a kezelés első négy napján magasabb adagok szedése, napi 3×1 filmtabletta javasolt, majd további három egymást követő napon napi 2×1 filmtablettát szükséges bevenni, reggel és este.

Alkalmazza a RepaDolo filmtablettát aranyeres fájdalmai csillapítására!

A RepaDolo megoldást kínál az aranyér kínzó, fájdalmas panaszainak hatékony csillapítására. A gyors felszívódású filmtabletta jól kiegészítheti a Reparon végbélkenőcs és végbélkúp terápiás hatását.

Cikkeink

Miben segít a RepaDolo?

A szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta a szervezetben való gyors felszívódás után enyhíti a fájdalmas aranyeres panaszokat. Jótékony hatással van a vénás érhálózatra és csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat.

Tovább

Hogyan hat a diozmin, a RepaDolo hatóanyaga?

A RepaDolo fő hatóanyaga a diozmin, egy természetes eredetű, a flavonoidok családjába tartozó érvédő hatóanyag, amely a vénák rugalmasságának fokozása mellett antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású.

Tovább

Mikor válasszunk belső megoldást?

Kezelje az aranyeres panaszokat kényelmesen! A RepaDolo alkalmazása egyszerű, hiszen étkezés közben egy pohár vízzel bevehető. A vény nélkül kapható filmtabletta belsőleg segít az aranyeres panaszok csillapításában, kiegészítve a már jól bevált helyileg ható kenőcsöket vagy kúpokat.

Tovább
     Copyright © 2015–        www.egisvenynelkul.hu        Adatvédelmi irányelvek        egis.health
Egis Gyógyszergyár Zrt. OTC és Patikai Üzletág. | 1134 Budapest, Lehel utca 15. | Tel.: 803-2222
2020-10-12T06:56:54+02:00
Go to Top