Aranyérre aranyat ér!

Miben segít a RepaDolo?

Miben segít a RepaDolo?

Az új, szájon át bevehető, vény nélkül kapható RepaDolo filmtabletta segítséget nyújt az aranyeres panaszok csillapításában.

Aranyérbetegség esetén az erek kitágulnak és begyulladnak, a bennük lévő véráramlása lelassul, a csomó pedig fájdalmassá válik. A betegek ilyenkor érzékeny, tömött dudort tapinthatnak a végbélnyíláson kívül. A fájdalom székeléskor fokozódik, de azt követően sem szűnik meg. Ekkor még az olyan hétköznapi tevékenységek, mint az ülés, a biciklizés, a hosszas állás vagy ülés is kellemetlenséget okozhatnak.

Új megoldás: Belsőleg segíti az aranyérbetegség kezelését

Az új, vény nélkül kapható, szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta az előírt adagolást betartva belsőleg enyhíti az aranyér kínzó tüneteit. Hatóanyaga a növényi eredetű flavonoidok közé tartozó diozmin, ami bizonyítottan gátolja a vénák kitágulását, növeli a hajszálerek ellenállóképességét, továbbá érfal-stabilizáló hatással is rendelkezik. A szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta szedése hozzájárul az érfalak rugalmasságához, gátolja a vérlemezkék összetapadását.

A RepaDolo jótékony hatással van a vénás érhálózatra. A szájon át bevehető RepaDolo csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat. Fogyasztása kúraszerűen javasolt az aranyeres tünetek kezelésére. Amennyiben az aranyeres tünetek felerősödnek, a kezelés első négy napján magasabb adagok szedése, napi 3×1 filmtabletta javasolt, majd további három egymást követő napon napi 2×1 filmtablettát szükséges bevenni, reggel és este.

Egyszerűen egy pohár vízzel, étkezés közben beszedhető

A Reparon termékcsalád segít, hogy hatékonyan kezelhesse az aranyér kellemetlen tüneteit kívül és belül. Míg a helyileg ható Reparon végbélkenőcsöt és kúpot külsőleg használhatja, addig az új, szájon át szedhető, RepaDolo filmtabletta belsőleg hat. A vény nélkül kapható filmtabletta szedése kényelmes, hiszen étkezés közben, egy pohár vízzel bevehető.

Az új RepaDolo segítségével egyszerűen enyhítheti az aranyér tüneteit.

Cikkeink

Hogyan hat a diozmin, a RepaDolo hatóanyaga?

A RepaDolo fő hatóanyaga a diozmin, egy természetes eredetű, a flavonoidok családjába tartozó antioxidáns, amely segít az aranyeres panaszok tüneti kezelésében. Gyulladáscsökkentő hatása mellett hozzájárul az érfalak rugalmasságához is.

Tovább

Miben segít a RepaDolo?

Az új, szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta a szervezetben való gyors felszívódás után enyhíti a fájdalmas aranyeres panaszokat. Erősíti a vénák falát az aranyeres csomókban, növeli a hajszálerek ellenállóképességét és serkenti a vérkeringést.

Tovább

Mikor válasszunk belső megoldást?

Kezelje az aranyeres panaszokat kényelmesen! A RepaDolo alkalmazása egyszerű, hiszen étkezés közben egy pohár vízzel bevehető. A vény nélkül kapható filmtabletta belsőleg segít az aranyeres panaszok csillapításában, kiegészítve a már jól bevált helyileg ható kenőcsöket vagy kúpokat.

Tovább
     Copyright © 2015–        www.egisvenynelkul.hu        Adatvédelmi irányelvek        egis.health
Egis Gyógyszergyár Zrt. OTC és Patikai Üzletág. | 1134 Budapest, Lehel utca 15. | Tel.: 803-2222
2019-07-09T15:06:35+02:00