Aranyérre aranyat ér!

Miben segít a RepaDolo?

Miben segít a RepaDolo?

A szájon át bevehető, vény nélkül kapható RepaDolo filmtabletta segítséget nyújt az aranyeres panaszok csillapításában.

Aranyérbetegség esetén az erek kitágulnak és begyulladnak, a bennük lévő véráramlása lelassul, a csomó pedig fájdalmassá válik. A betegek ilyenkor érzékeny, tömött dudort tapinthatnak a végbélnyíláson kívül. Szövődményekkel is járhat, mint például a gyulladás, az aranyeres kitüremkedés kizáródása a végbélnyíláson kívülre, a vérzés miatti vérszegénység, vagy a trombózis az aranyeres csomóban való vérrögképződés.

A fájdalom székeléskor fokozódik, de azt követően sem szűnik meg. Ekkor még az olyan hétköznapi tevékenységek, mint az ülés, a biciklizés, a hosszas állás vagy ülés is kellemetlenséget okozhatnak.

Belsőleg segíti az aranyérbetegség kezelését

A vény nélkül kapható, szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta az előírt adagolás betartása mellett belsőleg enyhíti az aranyérbetegség kínzó tüneteit. Hatóanyaga a növényi eredetű flavonoidok közé tartozó diozmin, ami bizonyítottan érvédő hatású, a vénák falának rugalmasságát biztosítja. A hajszálerekben megkönnyíti a vér áramlását, valamint gyulladáscsökkentő és szabadgyök-semlegesítő.

A RepaDolo jótékony hatással van a vénás érhálózatra és csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat. Fogyasztása kúraszerűen javasolt. Szájon át bevehető, vagy akár egy fél pohár vízben feloldva könnyen lenyelhető. Amennyiben az aranyeres tünetek felerősödnek, a kezelés első négy napján magasabb adagok szedése, napi 3×1 filmtabletta javasolt, majd további három egymást követő napon napi 2×1 filmtablettát szükséges bevenni, reggel és este.

Egyszerűen egy pohár vízzel, étkezés közben beszedhető

A Reparon termékcsalád segít, hogy hatékonyan kezelhesse az aranyérbetegség kellemetlen tüneteit kívül és belül. Míg a helyileg ható Reparon végbélkenőcsöt és kúpot külsőleg használhatja, addig a szájon át szedhető, RepaDolo filmtabletta belsőleg hat. A vény nélkül kapható filmtabletta szedése kényelmes, hiszen étkezés közben, egy pohár vízzel bevehető.

A RepaDolo segítségével egyszerűen enyhítheti az aranyérbetegség kínzó tüneteit.

Cikkeink

Miben segít a RepaDolo?

A szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta a szervezetben való gyors felszívódás után enyhíti a fájdalmas aranyeres panaszokat. Jótékony hatással van a vénás érhálózatra és csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat.

Tovább

Mikor válasszunk belső megoldást?

Kezelje az aranyeres panaszokat kényelmesen! A RepaDolo alkalmazása egyszerű, hiszen étkezés közben egy pohár vízzel bevehető. A vény nélkül kapható filmtabletta belsőleg segít az aranyeres panaszok csillapításában, kiegészítve a már jól bevált helyileg ható kenőcsöket vagy kúpokat.

Tovább

Hogyan hat a diozmin, a RepaDolo hatóanyaga?

A RepaDolo fő hatóanyaga a diozmin, egy természetes eredetű, a flavonoidok családjába tartozó érvédő hatóanyag, amely a vénák rugalmasságának fokozása mellett antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású.

Tovább
     Copyright © 2015–        www.egisvenynelkul.hu        Adatvédelmi irányelvek        egis.health
Egis Gyógyszergyár Zrt. OTC és Patikai Üzletág. | 1134 Budapest, Lehel utca 15. | Tel.: 803-2222
2020-10-12T06:56:53+02:00
Go to Top