Aranyérre aranyat ér!

Mikor válasszunk belső megoldást?

Mikor válasszunk belső megoldást?

Tegye teljessé az aranyér betegség kezelését, egészítse ki a végbélkúpok és végbélkenőcsök használatát RepaDolo filmtablettával! A RepaDolo alkalmazása egyszerű, étkezés közben egy pohár vízzel beszedheti.

Kínzó aranyeres fájdalom? Biztosan Ön is szeretne mindent megtenni az egészsége gyors helyreállítása érdekében. A legjobb, amit tehet, ha már az aranyér első, enyhébb tüneteinek megjelenése után elkezdi alkalmazni a Reparon termékcsalád készítményeit.  Az új, szájon át beszedhető, belsőleg ható RepaDolo növényi eredetű megoldást kínál, amely jól kiegészíti a külsőleg használható Reparon végbélkenőcsöt és kúpot.

A felnőtteknek szánt, belsőleg ható filmtabletta hatóanyaga a gyulladáscsökkentő diozmin, ami bizonyítottan gátolja a vénák kitágulását, növeli a hajszálerek ellenállóképességét, valamint érfal-stabilizáló hatással is rendelkezik. A RepaDolo filmtabletta a szervezetben történő gyors felszívódása után hatékonyan csillapítja a kínzó aranyeres tüneteket.

A szájon át szedhető RepaDolo egyszerű segítséget nyújt a mindennapokban. A belsőleg ható filmtabletta kúraszerű alkalmazása a helyileg ható Reparon végbélkenőcsel, illetve végbélkúppal együtt  hatékony megoldást nyújtja az aranyér kínzó panaszainak kezelésére.

Éljen külső és belső kezelés lehetőségével! Csillapítsa a kínzó aranyeres fájdalmat az egyszerűen, étkezés közben egy pohár vízzel beszedhető, növényi eredetű RepaDolo filmtablettával!

Cikkeink

Mikor válasszunk belső megoldást?

Kezelje az aranyeres panaszokat kényelmesen! A RepaDolo alkalmazása egyszerű, hiszen étkezés közben egy pohár vízzel bevehető. A vény nélkül kapható filmtabletta belsőleg segít az aranyeres panaszok csillapításában, kiegészítve a már jól bevált helyileg ható kenőcsöket vagy kúpokat.

Tovább

Miben segít a RepaDolo?

Az új, szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta a szervezetben való gyors felszívódás után enyhíti a fájdalmas aranyeres panaszokat. Erősíti a vénák falát az aranyeres csomókban, növeli a hajszálerek ellenállóképességét és serkenti a vérkeringést.

Tovább

Hogyan hat a diozmin, a RepaDolo hatóanyaga?

A RepaDolo fő hatóanyaga a diozmin, egy természetes eredetű, a flavonoidok családjába tartozó antioxidáns, amely segít az aranyeres panaszok tüneti kezelésében. Gyulladáscsökkentő hatása mellett hozzájárul az érfalak rugalmasságához is.

Tovább
     Copyright © 2015–        www.egisvenynelkul.hu        Adatvédelmi irányelvek        egis.health
Egis Gyógyszergyár Zrt. OTC és Patikai Üzletág. | 1134 Budapest, Lehel utca 15. | Tel.: 803-2222
2019-07-09T15:09:12+02:00