Aranyérre aranyat ér!

Mikor válasszunk belső megoldást?

Mikor válasszunk belső megoldást?

Tegye teljessé az aranyérbetegség kezelését, egészítse ki a végbélkúpok és végbélkenőcsök használatát RepaDolo filmtablettával! A RepaDolo alkalmazása egyszerű, étkezés közben egy pohár vízzel beszedheti.

 

Kínzó aranyeres fájdalom? Biztosan Ön is szeretne mindent megtenni az egészsége helyreállítása érdekében. A legjobb, amit tehet, ha már az aranyérbetegség első, enyhébb tüneteinek megjelenése után elkezdi alkalmazni a Reparon termékcsalád készítményeit.  A szájon át beszedhető, belsőleg ható RepaDolo növényi eredetű megoldást kínál, amely jól kiegészítheti a külsőleg használható Reparon végbélkenőcsöt és kúpot.

A felnőtteknek szánt, belsőleg ható filmtabletta hatóanyaga a diozmin mely a vénák falának rugalmasságát biztosítja, a hajszálerekben megkönnyíti a vér áramlását, valamint gyulladáscsökkentő és szabadgyök-semlegesítő hatású. A RepaDolo filmtabletta a szervezetben történő gyors felszívódása után hatékonyan csillapítja a kínzó aranyeres tüneteket.

A szájon át szedhető RepaDolo egyszerű segítséget nyújt a mindennapokban. belsőleg ható filmtabletta kúraszerű alkalmazása a helyileg ható Reparon végbélkenőcsel, illetve végbélkúppal együtt hatékony megoldást nyújthat az aranyér kínzó panaszainak kezelésére.

Éljen külső és belső kezelés lehetőségével! Csillapítsa a kínzó aranyeres fájdalmat az egyszerűen, étkezés közben egy pohár vízzel beszedhető, növényi eredetű RepaDolo filmtablettával!

Cikkeink

Miben segít a RepaDolo?

A szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta a szervezetben való gyors felszívódás után enyhíti a fájdalmas aranyeres panaszokat. Jótékony hatással van a vénás érhálózatra és csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat.

Tovább

Hogyan hat a diozmin, a RepaDolo hatóanyaga?

A RepaDolo fő hatóanyaga a diozmin, egy természetes eredetű, a flavonoidok családjába tartozó érvédő hatóanyag, amely a vénák rugalmasságának fokozása mellett antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású.

Tovább

Mikor válasszunk belső megoldást?

Kezelje az aranyeres panaszokat kényelmesen! A RepaDolo alkalmazása egyszerű, hiszen étkezés közben egy pohár vízzel bevehető. A vény nélkül kapható filmtabletta belsőleg segít az aranyeres panaszok csillapításában, kiegészítve a már jól bevált helyileg ható kenőcsöket vagy kúpokat.

Tovább
     Copyright © 2015–        www.egisvenynelkul.hu        Adatvédelmi irányelvek        egis.health
Egis Gyógyszergyár Zrt. OTC és Patikai Üzletág. | 1134 Budapest, Lehel utca 15. | Tel.: 803-2222
2020-10-12T06:56:54+02:00
Go to Top