RepaDolo2020-03-04T17:50:20+02:00


Aranyérre aranyat ér!

Az új, szájon át bevehető, gyorsan felszívódó RepaDolo filmtabletta csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat.

Az aranyérbetegség belsőleg is kezelhető

Fájdalmas székletürítés, vérzés, kellemetlen viszketés, égő érzés és váladékozás? Önnek is ismerősek az aranyér tünetei? Nincsen egyedül. Az aranyérbetegség az egyik leggyakoribb egészségügyi problémának számít Magyarországon. Becslések szerint a felnőtt lakosság több mint 30 százalékát érinti, 50 év felett pedig már minden második ember szenvedhet a problémától.1

Nem kérdés, hogy az aranyér tünetei megkeseríthetik mindennapjainkat és a kellemetlen tünetek könnyen elronthatnak egy nyaralást, kirándulást vagy egy mozizást. Fontos tudni azonban, hogy amennyiben nem kezeljük időben és szakszerűen az aranyeres problémákat, veszélyes szövődmények és komolyabb betegségek is kialakulhatnak.

Új megoldás az aranyérbetegség kezelésére – Kezelje belsőleg is az aranyeres panaszokat!

A gyors felszívódású, szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta belsőleg csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat. A Reparon termékcsalád legújabb tagja belülről segíti az aranyérbetegség kezelését, miközben a Reparon végbélkenőcs és végbélkúp helyileg segít a panaszokon.

Egyszerűen egy pohár vízzel, étkezés közben beszedhető

A vény nélkül kapható készítmény alkalmazása egyszerű, szedése pedig kényelmes, hiszen bárhová magával viheti és étkezés közben egyszerűen egy pohár vízzel beszedheti. A RepaDolo hatóanyaga a növényi eredetű bioflavonoidok családjába tartozó diozmin, amely erősíti az érfalakat, gyulladásgátló, emellett antioxidáns hatással is rendelkezik.

Reparon termékcsalád: hatékony aranyér kezelés kívül és belül

Az új, recept nélkül megvásárolható filmtabletta a szervezetben való gyors felszívódás után segíti az aranyeres panaszok enyhítését, erősíti a vénák falát az aranyeres csomókban, növeli a hajszálerek ellenállóképességét, hozzájárul az érfalak rugalmasságához, továbbá a vérkeringést is serkenti.

A szájon át szedhető, belsőleg ható RepaDolo önmagában vagy a helyileg ható

Reparon végbélkenőccsel és végbélkúppal kiegészítve is hatékony megoldást kínálhat az aranyér kezelésére. A vény nélkül kapható készítmény az aranyeres panaszok tüneti kezelésére rövidtávon, kúraszerűen alkalmazható. A tünetek felerősödése esetén a kezelés első négy napján magasabb adagok szedése, napi 3×1 filmtabletta javasolt, majd további három egymást követő napon napi 2×1 filmtablettát szükséges bevenni, reggel és este.

Válassza az egyszerűen és kényelmesen beszedhető RepaDolo filmtablettát és csillapítsa az aranyér okozta kellemetlen tüneteket!

1 www.mgyt.hu/images/tavoktatas/Gucsi-Vegh_nodus_haemorrhoidalis_letoltheto_2015-07.pdf

Mikor válasszunk belső megoldást?

Kezelje az aranyeres panaszokat kényelmesen! A RepaDolo alkalmazása egyszerű, hiszen étkezés közben egy pohár vízzel bevehető. A vény nélkül kapható filmtabletta belsőleg segít az aranyeres panaszok csillapításában, kiegészítve a már jól bevált helyileg ható kenőcsöket vagy kúpokat.

Tovább

Hogyan hat a diozmin, a RepaDolo hatóanyaga?

A RepaDolo fő hatóanyaga a diozmin, egy természetes eredetű, a flavonoidok családjába tartozó antioxidáns, amely segít az aranyeres panaszok tüneti kezelésében. Gyulladáscsökkentő hatása mellett hozzájárul az érfalak rugalmasságához is.

Tovább

Miben segít a RepaDolo?

Az új, szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta a szervezetben való gyors felszívódás után enyhíti a fájdalmas aranyeres panaszokat. Erősíti a vénák falát az aranyeres csomókban, növeli a hajszálerek ellenállóképességét és serkenti a vérkeringést.

Tovább

Vény nélkül kapható gyógyszer. Hatóanyaga: diozmin.

HU18/19REPD3OT3

     Copyright © 2015–        www.egisvenynelkul.hu        Felhasználási feltételek        egis.health
Egis Gyógyszergyár Zrt. OTC és Patikai Üzletág. | 1134 Budapest, Lehel utca 15. | Tel.: 803-2222