RepaDolo2022-08-01T05:05:42+02:00


Aranyérre aranyat ér!

Vásárlás

A szájon át bevehető, gyorsan felszívódó RepaDolo® filmtabletta csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat.

Az aranyérbetegség belsőleg is kezelhető

Fájdalmas székletürítés, vérzés, kellemetlen viszketés, égő érzés és váladékozás? Önnek is ismerősek az aranyérbetegség tünetei? Nincsen egyedül. Az aranyérbetegség az egyik leggyakoribb egészségügyi problémának számít Magyarországon. Becslések szerint a felnőtt lakosság több mint 30 százalékát érinti, 50 év felett pedig már minden második ember szenvedhet a problémától.1

Nem kérdés, hogy az aranyeres tünetei megkeseríthetik mindennapjainkat és a kellemetlen tünetek könnyen elronthatnak egy nyaralást, kirándulást vagy egy mozizást. Fontos tudni azonban, hogy amennyiben nem kezeljük időben és szakszerűen az aranyeres problémákat, veszélyes szövődmények és komolyabb betegségek is kialakulhatnak. Ilyen például a gyulladás, az aranyeres kitüremkedés kizáródása a végbélnyíláson kívülre, a vérzés miatti vérszegénység, vagy a trombózis az aranyeres csomóban való vérrögképződés miatt.

Kezelje belsőleg is az aranyeres panaszokat!

A gyors felszívódású, szájon át bevehető RepaDolo® filmtabletta belsőleg csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat, miközben a Reparon végbélkenőcs és végbélkúp helyileg segít a panaszokon.

Egyszerűen egy pohár vízzel, étkezés közben beszedhető

A vény nélkül kapható készítmény alkalmazása egyszerű, szedése pedig kényelmes, hiszen bárhová magával viheti és étkezés közben egyszerűen egy pohár vízzel beszedheti. A RepaDolo® hatóanyaga a növényi eredetű bioflavonoidok családjába tartozó diozmin, amely erősíti az érfalakat, gyulladásgátló, emellett antioxidáns hatással is rendelkezik.

Reparon termékcsalád: hatékony aranyér kezelés kívül és belül

A recept nélkül megvásárolható RepaDolo® filmtabletta a szervezetben való gyors felszívódás után segíti az aranyeres panaszok enyhítését.

A diozmin érvédő hatóanyag, a vénák falának rugalmasságát biztosítja. A hajszálerekben megkönnyíti a vér áramlását, valamint gyulladáscsökkentő és szabadgyök-semlegesítő hatású.

A szájon át szedhető, belsőleg ható RepaDolo® önmagában vagy a helyileg ható Reparon végbélkenőccsel és végbélkúppal kiegészítve is hatékony megoldást kínálhat az aranyérbetegség kezelésére. A RepaDolo® filmtabletta az aranyeres panaszok tüneti kezelésére rövidtávon, kúraszerűen alkalmazható. A tünetek felerősödése esetén a kezelés első négy napján magasabb adagok szedése, napi 3×1 filmtabletta javasolt, majd további három egymást követő napon napi 2×1 filmtablettát szükséges bevenni, reggel és este.

Válassza az egyszerűen és kényelmesen beszedhető RepaDolo® filmtablettát és csillapítsa az aranyérbetegség okozta kellemetlen tüneteket!

1 www.mgyt.hu/images/tavoktatas/Gucsi-Vegh_nodus_haemorrhoidalis_letoltheto_2015-07.pdf

Mikor válasszunk belső megoldást?

Kezelje az aranyeres panaszokat kényelmesen! A RepaDolo alkalmazása egyszerű, hiszen étkezés közben egy pohár vízzel bevehető. A vény nélkül kapható filmtabletta belsőleg segít az aranyeres panaszok csillapításában, kiegészítve a már jól bevált helyileg ható kenőcsöket vagy kúpokat.

Tovább

Hogyan hat a diozmin, a RepaDolo hatóanyaga?

A RepaDolo fő hatóanyaga a diozmin, egy természetes eredetű, a flavonoidok családjába tartozó érvédő hatóanyag, amely a vénák rugalmasságának fokozása mellett antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású.

Tovább

Miben segít a RepaDolo?

A szájon át bevehető RepaDolo filmtabletta a szervezetben való gyors felszívódás után enyhíti a fájdalmas aranyeres panaszokat. Jótékony hatással van a vénás érhálózatra és csillapítja a kínzó aranyeres fájdalmat.

Tovább

Hatóanyaga: diozmin
Vény nélkül kapható gyógyszer
Kiadványkód:HU19/20REPD3OT1

Ismerje meg egyéb termékeinket

Hasmenésre:

Bőrfertőtlenítésre:

Hurutos köhögésre:

Ajakherpeszre:

A Cralex® 125 mg tabletta, a Cralex® kemény kapszula, Paxirasol® 8 mg tabletta, a Paxirasol® 2 mg/ml belsőleges oldat és a Telviran® 50 mg/g krém vény nélkül kapható gyógyszerek. A Betadine® oldat fertőtlenítő szer.

     Copyright © 2015–        www.egisvenynelkul.hu        Felhasználási feltételek        egis.health
Egis Gyógyszergyár Zrt. OTC és Patikai Üzletág. | 1134 Budapest, Lehel utca 15. | Tel.: 803-2222
Go to Top